Вижте къде няма да има вода утре в столицата

hot-water

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 май 2019 г. (петък).

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дилянка“ в жк „Свобода“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Дилянка“, бл. 401, бл. 402, бл. 407, бл. 408, бл. 444, бл. 445, бл. 437, бл. 441, бл. 447, бл. 448, бл. 449.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Сливница“ в с. Кътина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сливница“, ул. „Пирамидите“, ул. „Сини вир“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.