Експресна анкета: За кого ще гласувате на парламентарните избори?

This poll is no longer accepting votes

ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ?
1271 votes