Двама мъже са ранени след престрелка на Околовръстното в София. Има задържан за стрелбата

patna-policia-traffic-police

Двама мъже са простреляни на Oколовъстното шосе в София снощи.

Сигналът към Спешна помощ е подаден към 22:25 ч. Това потвърди за БНТ говорителят на спешна помощ Катя Сунгарка.

Според първоначалнаta информация, до престрелката се стига след спречкване между две групи.

Екип на спешна помощ пристига на мястото на инцидента за 6 минути. Единият от пострадалите е на 36 години – прострелян е в двата крака и в следствие на тежка кръвозагуба има опасност за живота му. Другият е на 26 години – ранен е в бедрото.

И двамата пострадали са откарани във ВМА.

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията за разпит във връзка със снощния инцидент, при който двама мъже бяха прострреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София.

Пред полицаи, футболистът на ЦСКА и националния отбор е заявил, че е възникнал конфликт между брат му и непознати. Брат му се е обадил на баща им, който след като дошъл е произвел изстрелите, по информация на 24 часа 

Полицията продължава да издира стрелялите по мъжете. Претърсени са няколко адреса, иззети са записи от камери.

От МВР потвърдиха официално пред „Хоризонт“, че по случая има задържан. По информация на близки до разследването полицията в София издирва бащата и брата на футболиста.

Снощи, пред сайта на спортния клуб Йомов обяви, ще няма нищо общо със случая, както и че е дал на брат си своята кола, която е била в района на бензиностанцията.

Простреляните са на 36 и на 26 години, като по първоначална информация единият от мъжете е от София, а другият е от Петрич. Двамата са откарани във Военномедицинска академия, като единият от тях е с по-сериозни наранявания.