Части от столицата остават на сухо утре

hot-water

На 03 декември 2019 г. (вторник), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Д-р Петър Дертлиев“ в жк. „Люлин“ 5 се налага спиране на водоподаването от 08:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи: бл. 546, бл. 561, бл. 562, бл. 563, бл. 564, бл. 565.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на последната спирка на автобус № 310.

На  03 декември 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиърс О‘Махони“ жк. „Лагера“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Пиърс О‘Махони“ и блок 60 – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиърс О‘Махони“ ъгъла с ул.“Троянски проход“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.