Части от центъра на София останат без вода утре

улични-ремонти

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от центъра на столицата.

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Пиротска“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пиротска“ от ул. „Димитър Петков“ до бул. „Константин Величков“, ул. „Зайчар“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“, ул. „Царибродска“ от  ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Позитано“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Позитано“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Антим I“, ул. „Марко Балабанов“ от ул. „Позитано“ до ул. „Три уши“, ул.  „Антим I“ от ул. „Отец Паисий“ до болница „Сердика“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Позитано“.

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ангел Кънчев“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Неофит Рилски“ до ул. „Уилям Гладстон“, ул. „Неофит Рилски“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Георги С. Раковски“, ул. „Парчевич“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Неофит Рилски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Парчевич“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.