Части от центъра на София, Лозенец и Младост 1 остават без вода утре

3109
без-вода

От 23:00 часа на 20 ноември 2019 г. (сряда) до 04:00 часа на 21 ноември 2019г. (четвъртък), във връзка с извършване на тест на налягането във водопроводната мрежа в центъра на София по бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Христо Белчев“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Витоша“, бул. „Цар Освободител“,  ул. „Александър Батемберг“ ,ул. „Алабин“, ул. „Георги С. Раковски, ул. „Граф Игнатиев“ и бул. „Патриарх  Евтимий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Граф Игнатиев“.

На 20 ноември 2019 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Чумерна“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чумерна“ от ул. „Искър“ до ул. „Росица“
ул. „Росица“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“
ул. „Искър“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Чумерна“№3.

На 20 ноември 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Трепетлика“ кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Персенк“ от ул. „Драгалевска“ до ул. „Плачковица“
ул. „Трепетлика“ от ул. „Кричим“ до ул. „Майор Томпсън“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Трепетлика“ ъгъла с ул. „Персенк“.

На 20 ноември 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклоненние до бл. 94 жк. „Младост“1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 94 вх. А, Б, бл.98, бл. 98А, ул. „Полк. Георги Янков“ № 17, 8-мо СУ „Васил Левски“ , Професионален колеж и първа ЧПГ по охрана и сигурност  „Св. Георги Победоносец“  на  ул. „Полк. Георги Янков“ № 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:пред бл. 94.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.