Част от центъра на София остава без вода в понеделник

вик-софийска-вода
Софийска вода

Водоснабдяването ще бъде прекъснато в центъра заради планирани ремонти

На 2 април 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-по бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Димитър Петков“ до ул. „Перник“ и карето бул.“Александър Стамболийски“, ул. „Перник“, бул. „Тодор Александров“ и бул. „Инж. Иван Иванов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска в центъра на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Перник“.

На 2 април 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Иван Евстатиев Гешов“ , ул. „Ами Буе“, ул. „Богдановец“ и ул. „Захари Круша“ по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св.Георги Софийски“ до ул. „Богдановец“ и бул. „Ген.Тотлебен „№38

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдановец“ ъгъла с ул. „Феликс“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .