Части от „Стрелбище“, „Бояна“ и „Овча купел“ остават без вода утре

вик-софийска-вода
Софийска вода


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 10 декември 2018 г. (понеделник)

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Костенски водопад“ в жк „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Петко Ю. Тодоров“ от  бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“, по ул. „Костенски водопад“ от  ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Нишава“.

Във връзка с монтаж на водомер в резервоар „Бояна“ в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Воденичница“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Радецки“, ул. „Кумата“, ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Байкал“, ул. „Герганица“, ул. „Севастократор Калоян“ и ул. „Иваница Данчев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Костур“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Костур“ от бул. „Овча купел“ до ул. „Гусла“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода”АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода”АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.