Без вода в части от Люлин, Лозенец и Горна баня

чешмичка

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 14 ноември 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на уличен водопровод на бул. „Д-р Петър Дертлиев“ жк. „Люлин“ 5 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бл. 546 А, бл. 546 Б, бл. 546 В, бл. 561, бл. 562, бл. 563, бл. 564, бл. 565

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 546В ъгъла с бл. 565.

На 14 ноември 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Горски пътник“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Горски пътник“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Милевска планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горски пътник“ ъгъла с ул. „Милевска планина“.

На 14 ноември 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Обзор“ кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Обзор“ от №12 до №34

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обзор“ ъгъла с ул. 647.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.