Без вода в части от Лозенец и на други места в София на 30 май

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Мърчаево
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.
 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Арсеналски“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Арсеналски“ от  бул. „Черни връх“ до ул. „Милевска планина“ , ул. „Борис Пожаров“ и по ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Милевска планина“ до ул. „Борис Пожаров“ .
 
С понижено налягане ще бъдат ул. „Цветна градина“, ул. „Вежен“, ул. „Николай Лилиев“

 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран във вилна зона „Калфин дол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
Вилна зона „Бункера“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква“ ъгъла с ул. „Бистришко шосе“.
 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Баба Вида“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
 ул. „Ангел Войвода“ от ул. „Златица“  до ул. „Васил Кънчев“ и по ул. „Баба Вида“  от ул. „Васил Кънчев“  до ул. „Ангел Войвода“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Вида“ пред магазин „Фантастико“.
 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Козлодуй“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Странджа“, по ул. „Антим I“ от бул. „Сливница“ до ул. „Козлодуй“, по бул. „Сливница“ от ул. „Софроний Врачански“до ул. „Антим I“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Антим I“.
 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Кумановски бой“ жк. „Надежда“ III, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Кумановски бой“ от ул. „Георги Стаматов“ до ул. „Възрожденска“ и по ул. „Георги Стаматов от ул. „Кумановски бой“ до ул. „д-р Кръстьо Кръстев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумановски бой“ ъгъла с ул. „Възрожденска“.
 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Вардар“ жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бул. „Вардар“ от ул. „Освобождение“ до ул. „Младежка искра“
ул. „Младежка искра“ от бул. „Вардар“ до бул. „Възкресение“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Вардар “ ъгъла с ул. „Освобождение“.
 
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на
ул. „Юрий Гагарин“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Сини Вир“, ул. „Стефан Петров“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрий Гагарин “ ъгъла с ул. „Стефан Петров“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.