Без вода в части от „Лозенец“, „Овча купел“, „Студентски град“ и „Горубляне“ на 15 май

топла-вода

На 15 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Леденче“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кърпикожух“, ул. „Месечинка“, ул. „Кукуряк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Леденче“ ъгъла с ул. „Лиляче“.

На 15 май 2019 г. (сряда), във връзка с ремонт на хидрофорна уредба на ул. „Мала планина“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Мала планина“ бл. 36 и бл. 37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мала планина“ пред бл. 37.
На 15 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Железопътна“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Железопътна“  от ул. „Кестен“ до ул. „Столетник“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кестен“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

На 15 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роса“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Роса“ №44 и №46 , по ул. „Поручик Мороз“ от  ул. „Роса“ до ул. „Павел Красов“, по ул. „Преслав“ от ул. „Поручик Мороз“ до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поручик Мороз“ ъгъла с ул. „Преслав“.

На 15 май 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоян Камбарев“ жк. „Студентски град“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Стоян Камбарев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стоян Камбарев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.