Без вода в части от Горна баня и Челопечене днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 30 април 2018 г. (понеделник).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров“ в кв. „ Челопечене “ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стари Искър“, ул. „Лаката“, ул. „Ангел Маджаров“.
 
Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Каменица“ във вилна зона „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Каменица“ от ул. „Димитър Шишманов“ до ул. „Еделвайс“, по ул. „Еделвайс“ от ул. „Каменица“ до ул. „Димитър Шишманов“ и ул. „Славянка“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!