Без вода в центъра и „Овча Купел“ днес

sofiiska-voda

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 юни 2019 г. (петък).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Васил Левски“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Никола Михайлов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Васил Левски“ и ъгъла с ул. „Хан Крум“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Ангелов връх“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 20:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Ангелов връх“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Ново село“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Ангелов връх“ и ъгъла с ул. „Народен герой“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.