Без вода на няколко места в столицата днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 23 април 2018 г. (понеделник).
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Партений Нишавски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Партений Нишавски“ от ул. „Одрин“ до бул. „Ген.Михаил Д.Скобелев“, по ул. „Осогово“ от ул. „Партений Нишавски“ до ул. „Позитано“, по ул. „Българска морава“ от ул. „Партений Нишавски“ до ул. „Камен Андреев“, бл.15, 18 и бл.2 на бул. „Ген.Михаил Д.Скобелев“.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Борис Арсов“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борис Арсов“, ул. „Нилс Бор“, ул. „Проф. Станчо Ваклинов“, ул. „Петър Карапетров“, ул. „Йордан Радичков“, ул. „Проф. Милко Борисов“ и ж.к. Градините.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушева градина“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Крушева градина“, ул. „Ненко Балкански“, ул. „Гергьовче“, ул. „Кимчовец“, ул. „Еловица“, ул. „Захари Зограф“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.