Без вода на няколко места в София утре

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 12 март 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Асен“, Център район Триадица се налага спиране на вода от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цар Асен“ между бул.  „Ген. Скобелев“ и бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Ген. Скобелев“ между  бул. „Витоша“ и ул. „Цар Асен“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на  кръстовището с ул. „Гургулят“.
 
На 12 март 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Хаджикоцев“, кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Зорница“, ул. „Димитър Хаджикоцев“ №12-№14.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пл. „Хелзинки“.

На 12 март 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Чукар“ и ул. „Маломир“, м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чукар“ от ул. „Карамфил“ до ул. „Маломир“ и ул. „Маломир“.

 
На 12 март 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ се налага спиране на вода от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: в.з. Американски колеж и бул. „Св. Климент Охридски“ от №130 до Околовръстен път.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 183 ъгъла с ул. 182.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството