Без топла вода в центъра на София от утре

топла-вода

Ремонти на „Топлофикация“ оставят част от центъра без топла вода за 10 дни

„Топлофикация София” ЕАД напомня на своите клиенти от централна градска част и  прилежащи квартали, че  в периода 20 – 29 август 2018г. ще бъде извършен преглед и профилактика на производствените съоръжения в ТЕЦ „София“. В тази връзка през посочения период ще бъде спряно подаването на топла вода  към сградите, които се намират в карето между следните улици и булеварди:

 

  • бул.“История славянобългарска“, ул.“Индустриална“, бул.“Данаил Николаев“, ул.“Проф. Милко Бичев“, бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, бул.“Янко Сакъзов“, бул.“Васил Левски“, бул.“Цар Освободител“, бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, ул.“Крум Попов“, ул.“Цанко Церковски“, ул.“Иглика“, бул.“Пенчо Славейков“, бул.“ Е.И.Тотлебен“, ул.“Йоаким Кърчовски“, ул.“Добруджански край“, бул.“М.Д.Скобелев“,ул.“Опълченска“, бул.“Мария Луиза“, бул.“Рожен“, бул.“История славянобългарска“;

 

В същия период без топлоподаване ще бъдат и потребителите от кварталите:

 

  •  „Зона Б-5“, „ Зона Б-18“, „Зона Б-19“, „Света Троица“, „Фондови жилища“ и „Банишора“
  •  квартал „Илинден“ – блокове №№ 1, 2, ,3, 4,  243 и сградите в района на ул.“Зографски манастир“, ул.“Л.Весов“, ул.“Хисаря“ и ул.“Цар Симеон“

 

В посочения период компанията ще извърши обследване и належащи ремонти по топлопреносната мрежа в посочените квартали. Целта ни е да се избегнат аварийни ситуации през зимата.

 

Профилактиката е част от осигуряването на по-надеждни услуги, а с ремонтите правим рехабилитация на мрежата, основната част от която е изградена през 70-те – 80-те години на миналия век. Инвестираме в модерни тръби, което също гарантира по-добра услуга и по-малко аварии занапред. Затова се налага временно спиране на подаването на топлата вода.

 

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук – www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат и на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111. Напомняме, че за времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.