Автомобил на НСО блъсна дете в София

МВР - Пътна полиция

Тежка катастрофа с участието на кола на НСО е станал в София.в София.  Автомобилът е ударил 14-годишно дете, което пресичало бул.”Драган Цанков” в близост до ул. „Лъчезар Станчев“.

Детето е в тежко състояние и опасност за живота. Това съобщиха от болница „Св. Анна“, където е било прието. 

От Националната служба за охрана потвърдиха за случая. 14-годишното дете незабавно е транспортирано в болница. Мястото на инцидента е обезопасено, информирани са компетентните органи на МВР и на Военна прокуратура. 

Ето и съобщението от Националната служба за охрана до медиите:

На 12 декември, четвъртък, около 20.00 часа на столичния бул. „Драган Цанков“ (в района на КАТ-София) при инцидент с автомобил на Националната служба за охрана е пострадало 14-годишно дете, което незабавно е транспортирано в болнично заведение. Мястото на инцидента е обезопасено, информирани са компетентните органи на МВР и на Военна прокуратура. В ход е досъдебно производство за установяване на обстоятелствата по инцидента.

Националната служба за охрана изразява дълбоко съжаление за пострадалото дете и уверява, че при установяване на виновно поведение на служителя на НСО ще бъдат предприети всички изискуеми от закона мерки.