Арестуваха мъж отглеждал канабис в апартамет в затворен комплекс

kanabis

Столичната полиция задържа 31-годишен мъж, който е отглеждал канабис в апартамент. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокуратурата.

В хода на проведена на територията на столицата операция , служители на ГДНП са разкрити две наркооранжерии. На място са установени и задържани 31-годишен мъж, занимавал се с отглеждане на наркотични растения. Действията са проведени под наблюдението на Софийската районна прокуратура. В хода им са извършени процесуално-следствени действия на два адреса в София. На единия, ползван от мъжа под наем, криминалистите открили оранжерия със засадени 585 растения в напреднал етап на развитие и оборудвана с въздухоотводи, поливна система, обезмирисители, лампи, суха маса и везни.
В рамките на операцията е установено, че мъжът притежава апартамент в затворен комплекс в столицата. При предприетото претърсване на адреса , полицаите установили 172 растения, отглеждани в парници, оборудвани с влагоуловители, въздухомери, таймери. 

Задържан е 31-годишен мъж; работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокуратурата

Задържан е 31-годишен мъж; работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокуратуратаВ хода на проведена на територията на столицата операция , служители на ГДНП са разкрити две наркооранжерии. На място са установени и задържани 31-годишен мъж, занимавал се с отглеждане на наркотични растения. Действията са проведени под наблюдението на Софийската районна прокуратура. В хода им са извършени процесуално-следствени действия на два адреса в София. На единия, ползван от мъжа под наем, криминалистите открили оранжерия със засадени 585 растения в напреднал етап на развитие и оборудвана с въздухоотводи, поливна система, обезмирисители, лампи, суха маса и везни.В рамките на операцията е установено, че мъжът притежава апартамент в затворен комплекс в столицата. При предприетото претърсване на адреса , полицаите установили 172 растения, отглеждани в парници, оборудвани с влагоуловители, въздухомери, таймери. На задържания е повдигнато обвинение за престъпление от НК. По случая е образувано досъдебно производство за отглеждане и държане на наркотични вещества /растения и работата по документирането му продължава под ръководството на Софийска районна прокуратура. #СДВРстолична

Публикувахте от СДВР Столична Полиция в Петък, 7 юни 2019 г.
Видео: СДВР


На задържания е повдигнато обвинение за престъпление от НК. По случая е образувано досъдебно производство за отглеждане и държане на наркотични вещества /растения и работата по документирането му продължава под ръководството на Софийска районна прокуратура