Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Андре Рийо – Отново с концерт в София

юни 8 @ 20:00 - 22:00

andre-rieu-concert-sofia

Андре Рийо ще представи нова програма в „Арена Армеец“ на 8 юни 2019

 Андре Рийо, известен като „Кралят на валса“, събра над 700 000 зрители на концертите си през тази година и така тя се превърна в най-успешната му досега. България също бе част от неговата световна обиколка.

През юни холандският цигулар представи невероятния си спектакъл пред близо 22 000 български почитатели на два концерта в София, като се превърна в първия изпълнител, продал „Арена Армеец“ за три дни.

На 8 юни Андре Рийо се завръща в София със своето фантастично шоу и напълно нова програма като част от световното си турне през 2019 г., съобщиха организаторите от BG Sound Stage.

„Музиката и особено валсът  са много важна част от моя живот. Ако някое музикално произведение докосне сърцето ми, то тогава ще докосне и вашите сърца. Музиката ми позволява да покажа радостта от живота и да даря усмивки на света. Всичко е позволено в моите концерти – и смях, и плач, и танц, и пеене. Емоциите са тайната на моя успех“, споделя Рийо.

Заедно с 60-те музиканти от неговия оркестър „Йохан Щраус“, който е най-големият частен оркестър в света, харизматичният холандец обикаля петте континента повече от 30 години.

Билетите за концерта му на 8 юни са в продажба от днес, 28 ноември, в системата на Иветим и на www.andrerieu.com.

 
 

 

 

Детайли

Дата:
юни 8
Час:
20:00 - 22:00
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , ,

Организатор

БГ Саунд Стейдж

Място

Арена Армеец
бул. „Асен Йорданов“ 1
София, 1113