Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

André Rieu and his Johann Strauss Orchestra

16.06.2018 @ 20:00 - 23:00

andrej-rieu-sofia-concert

Световноизвестната звезда Андре Рийо идва за първи път в България

„Кралят на валса” – с впечатляващ концерт на 16 юни в „Арена Армеец”

Андре Рийо е музикален феномен като никой друг. Всяка година неговите великолепни концерти привличат повече от 600 000 фенове. Холандският цигулар, диригент и основател на най-големия частен оркестър в света „Йохан Щраус“ е продал над 40 млн. CD и DVD-та и е отбелязал 30 първи места в различни класации. Рийо и неговият 60-членен оркестър възраждат валсовата музика на световно ниво, представяйки я в пищна екстравагантност. Затова е известен като „Кралят на валса“.

Валсове, филмова музика, фолклор и мюзикъли

Невероятното музикално излъчване, страстта и харизмата на Андре превръщат спектаклите му в магия. Не е странно да видите негови фенове да се смеят, да плачат, да танцуват и да се прегръщат, докато слушат красивите валсове, музиката от филми, спиричуали, мюзикъли и съвършения Страдивариус на Андре от 1732 г. Неговите представления са перфектна комбинация от романтични, празнични и емоционални мелодии, съчетани с изненади, балони, красиви солисти и страхотното чувство за хумор на Андре.

Получил над 500 платинени награди, три Класически Британски награди за „Албум на годината” и милиарди гледания в YouTube, Андре е един от най-големите гастролиращи артисти в света. 

Не пропускайте емоцията да видите Андре Рийо на живо на 16 юни в зала „Арена Армеец” в София!

Детайли

Дата:
16.06.2018
Час:
20:00 - 23:00
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , ,

Място

Арена Армеец
бул. „Асен Йорданов“ 1
София, 1113